Tags

, , , ,

Oricat ar fi un barbat de misogin, trebuie sa recunoasca faptul ca la unele lucruri femeile se pricep mai bine decat ei…si viceversa. Ei bine, striptease-ul este unul din domeniile in care barbatii ar trebui sa se limiteze la a fi spectatori si-atat sau sa-l practice in dormitorul propriu.
Am avut si un Romania cateva gascute de baieti exhibitionisti care s-au chinuit sa starneasca interesul sexului frumos, dar dupa ce a disparut factorul noutate au disparut si gascutele, baietii facand grand jetté-uri catre meleaguri mai bune…modeling, gen.

Cand s-a pus problema de curand de a organiza petrecerea burlacitelor, toate doamnele, domnisoarele si viitoarele doamne nu s-au aratat deloc interesate de ideea stripperilor. Barbatii pot fi atragatori in multe ipostaze insa, nu stiu de ce, ideea de a vedea un barbat uns cu jumatate de litru de Floriol cum face piruete in chiloteii nepoatei care e in grupa mica la gradi, nu te face sa gandesti “mmm, I’d hit that!”.

Cu niste ani in urma de 8 matie, am iesti un gasca dezorganizata mai multe prietene iar in clubul in care ne-am proptit a avut loc un deosebit moment artistic realizat de un Hulk si-un Terminator epilati, unsi si gelati ce erau din greu chinuiti de talent.
Aveau gesturi gratioase de balerini ce-au luat steroizi cu vodka neuitand binecunoscuta miscare lasciva de du-te vino din bazin. Si-au ales o victima din public iar dupa ce au ciufulit-o bine si i-au bagat mainile pe sub toate bucatelele textile de pe ei pana cand au epuizat stratul de ulei, au iesit din scena in glorie cu chiloteii in mana.
Deosebit.

Asadar domnilor, pastrati perechea de tanga cu paiete roz pentru momentele de intimitate.

Numai bine.

Advertisements